Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πρωτιά στο CNN


Οι καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες στο κόσμο δεν είναι πάντα αυτές κάνει πρεμιέρα  η καλύτερη ταινία. Υπάρχουν αίθουσες που μπορούν και προσφέρουν περισσότερα από μία προβολή υψηλής ποιότητας  τόσο ήχου, όσο και εικόνας. Σε μία παρουσίαση του CNN με θέμα  κινηματογραφικές αίθουσες και θέατρα, σε όλο το κόσμο, που προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο,την πρώτη θέση κατέχει ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Θησείον

1. Σινέ Θησείο, Αθήνα, Ελλάδα

Σινέ Θησείο
Μαγική ταινία όσο το δυνατόν.πιο κοντά στον Παρθενώνα.

Η Αθήνα είναι το σπίτι σε πολλαπλές αίθουσες κινηματογράφου και υπαίθρια θέατρα,  που λειτουργούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά  καμία από αυτές, δεν προσφέρει τόσο  μαγευτική θέα όπως το Σινέ Θησείο.
Από τη θέση σας στο Σινέ Θησείο όχι μόνο μπορείτε να δείτε την τελευταία κινηματογραφική επιτυχία, αλλά και την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα που βρίσκεται στην κορυφή. Η καλύτερη θέα είναι τη νύχτα, όπου ο ιδιαίτερα καλαίσθητος φωτισμός του ιερού βράχου της Ακρόπολης δημιουργεί ένα εκπληκτικό σκηνικό, που συνοδεύει τις προσεκτικά επιλεγμένες προβολές.
Το Σινέ Θησείο είναι ο παλαιότερος υπαίθριος κινηματογράφος στην Αθήνα, χτίστηκε το 1935, και είναι συνήθως ανοιχτός από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Στο Σινέ Θησείο προβάλλονται  νέες παραγωγές  αλλά και κλασικές ταινίες.
Αποστόλου Παύλου 7, Θησείο, Αθήνα 11851, Ελλάδα? 30 210 342 0864? www.cine-thisio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου