Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Απόφαση αναστολής πρωταθλημάτων

Σχετικά, με τήν απόφαση του Δ.Σ της Ε.Ο.Π.Ε, για συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων μέχρι να εκταμιευθούν χρήματα, ώστε να εξοφληθούν οι διαιτητές την χρονιά 2010-2011, αλλά και να θεσμοθετηθεί ο τρόπος καταβολής των χρημάτων στο γήπεδο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι
   Οι διαιτητές, ούτε μπήκαν ποτέ, αλλά  ούτε πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πολιτικοοικονομικών παιχνιδιών. Εχουν καταθέσει χρόνια τώρα την αγάπη τους στο άθλημα, το σεβασμό τους στα σωματεία και το εχουν πληρώσει ακριβά, σχεδόν το 1.000.000 ευρώ, αγγίζει ο εμπαιγμός τους. Συμφωνούν με την απόφαση της ΕΟΠΕ για αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, που δεν ειναι το μόνο, αφού θα έπρεπε να είχαν αρχίσει και όλα τα πρωταθλήματα υποδομής. Συμμετέχουν στην αγωνία των ανθρώπων της Α1 γυναικών, κάτι που δεν έκαναν ποτέ οι ίδιοι για τους διαιτητές. Ζητάμε να θεσμοθετηθεί η πληρωμή στο γήπεδο, για να μην φθάσουμε στα αποτελέσματα της προπέρσινης χρονιάς, οπου μικροπολιτικά παιχνίδια μερικών παραγόντων, σταμάτησαν στη μέση της περιόδου την πληρωμή των διαιτητών στο γήπεδο χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία έστω μιας ψεύτικης δικαιολογίας.
  Αναγνωρίζουμε, το άγχος των παραγόντων, των ομάδων της Α1, ότι αυτή η αναβολή μπορεί να δημιουργήσει ανισότητες ή οικονομικά προβλήματα, αλλά οι ιδιοι δεν αναγνώρησαν οι ίδιοι  ποτέ τα προβλήματα των διαιτητων?
  Η  διεκδίκηση των οφειλομένων της περσινής περιόδου, αλλά και η θεσμοθέτηση της πληρωμής στο γήπεδο είναι κόκκινη γραμμή για μας, κάτι που φωνάζω σε όλους τους τόνους από τον περασμένο Μάιο, χωρίς κανείς να δίνει σημασία, αλλά και κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν γνώριζε.
   Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την στήριξη που παρέχουν τόσο στο πρόσωπο μου, όσο και στις αποφάσεις της Γ.Σ της ομοσπονδίας μας, αλλά και να τους ζητήσω να παραμείνουμε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου