Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

εκ του πονηρού

Τις τελευταίες μέρες, γίνεται μία προσπάθεια από την πλευρά της Ε.Ο.Π.Ε. να μεταφέρει στις  ενώσεις, την δυνατότητα να διαπραγματευθούν με τους συνδέσμους την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων. Εύλογα λοιπόν δημιουργήται το ερώτημα, που βρήκαν χρήματα  αφού η ομοσπονδία δεν έχει; Θεωρώ λοιπόν τις ενέργειες αυτές, <<εκ του πονηρού>> Αφού δεν κατάφεραν να διασπάσουν το αραγές μέτωπο της ΟΔΒΕ, προσπαθούν πλέον να το κάνουν τάζοντας  μεμονομένα σε συνδέσμους. Είναι απορίας άξιο, ότι οι ομοσπονδίαιτες ενώσεις βρήκαν ξαφνικά χρήματα να διαπραγματευθούν. Η στάση όμως όλων των μέχρι τώρα ερωτηθέντων συνδέσμων, ήταν η πρέπουσα και ελπίζω ανάλογη να είναι και των υπολοίπων. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους τόσο για την στήριξη στην ομοσπονδία μας, όσο και σε μενα προσωπικά και να σας διαβεβαιώσω πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να απαντήσουμε με επιτυχία στις προκλήσεις των καιρών.  Θεωρώ όμως απαραίτητο να επισημάνω ότι :
   Τα πρωταθλήματα εχουν ανασταλεί όχι γιατί απέχουν οι διαιτητές, αλλά γιατί δεν έχει χρήματα η Ε.Ο.Π.Ε  να τα υποστηρίξει.

1 σχόλιο:

  1. Προεδρε(Σταυρακλα) συνεχισε φιλε! Καποτε ο Γιωργος εκανε την αρχη εμεινε στην μεση!Ας την πας εσυ μεχρι το τελος την ιστορια!Ειμαστε διπλα σου! Ας καταλαβει ο καθε διαιτητης οτι μονο με μια γροθια θα καταφερουμε να πετυχουμε τους στοχους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή